Prominenten

Anouschka Laheij

Dagvoorzitter

‘Van huis uit is dagvoorzitter, gespreksleider en spreker Anouschka Laheij politicoloog en psycholoog. Ze is gespecialiseerd in het faciliteren van de (maatschappelijke) dialoog. Dit doet zij van grote tot kleine podia. Kenmerkend voor haar stijl is haar open en energieke uitstraling gecombineerd met een ijzersterke inhoudelijke voorbereiding.’

Lees hier meer


Jan-Paul Schop

Spreker

Als directeur van USP Marketing Consultancy weet Jan-Paul alles over het onderzoek dat de Stichting V&S heeft laten uitvoeren bij zijn bedrijf. Jan-Paul zal een toelichting geven op het hoe en waarom van het onderzoek Spetterend Sanitair 2025, maar ook een aantal interessante uitkomsten delen. Het gehele onderzoek zal in de loop van de tijd op het kennisplatform te vinden zijn. Na zijn presentatie zal Jan-Paul vragen beantwoorden uit de zaal.

Lees hier meer


Freek Wiesenhaan

Tafelgast

Freek Wiesenhaan is directeur bij Hansgrohe en vertegenwoordigt de geleding ‘fabrikanten’.

Lees hier meer.


Saskia Euwe

Tafelgast

Saskia Euwe is directeur bij Baden-Plus en vertegenwoordigt de geleding ‘retail’.

Lees hier meer


Arnold Koomen

Tafelgast

Arnold Koomen is algemeen directeur bij Galvano en vertegenwoordigt de geleding ‘groothandel’.
Lees hier meer


Leen Zevenbergen

Spreker

‘Leen Zevenbergen is een serial entrepreneur die in 1984, op zijn 24e, zijn eerste bedrijf startte.’ Zoals hij zelf zegt is het zijn doel om de wereld te verbeteren.
Naast zijn ondernemerschap is hij ook auteur van inmiddels drie best seller boeken en geeft hij lezingen in binnen en buitenland.

Lees hier meer


Ernest van der Kwast

Afsluiting van de dag

Ernest van der Kwast is presentator, interviewer, schrijver, columnist en programmamaker van beroep. Kortom een echte alleskunner. Met zijn humor, gevatheid en precisie is hij de juiste persoon om deze unieke bijeenkomst op zijn eigen wijze af te sluiten.

Lees hier meer